CE SUBSTANȚE SE FOLOSESC PENTRU TRATAREA TULBURĂRILOR DE ERECȚIE LA BĂRBAȚI

0
740
tulburare
fot. pixabay.com

Tratamentul farmacologic sau chirurgical al disfuncției erectile are sens numai dacă afecțiunea este fizică sau morbidă. În cazul, în care impotența apare din motive psihologice, administrarea de medicamente erectile nu va fi folositoare. Problema trebuie să fie lucrată și rezolvată în cabinetul terapeutului sau psihologului. Cu toate acestea, dacă tulburările de potență sunt o consecință a bolilor sau au alte cauze fizice, medicul are o serie de opțiuni de tratament. Vezi ce substanțe sunt utilizate pentru a trata disfuncția erectilă și ce tratamente se pot face pentru a îmbunătăți performanțele sexuale.

Piața farmaceutică modernă oferă numeroase medicamente pentru potență. În farmacii, magazine sexuale sau magazine online, poți cumpăra suplimente dietetice pentru a îmbunătăți potența, precum și mai multe produse farmaceutice compilate. Cu toate acestea, medicii avertizează împotriva achiziționării de medicamente contrafăcute pentru tulburările de potență de pe piața neagră. De obicei, conțin substanțe, care nu îmbunătățesc în niciun fel potența și pot dăuna sănătății și mult mai mult. Medicii reamintesc că farmacologia modernă nu oferă medicamente eficiente pentru potență fără rețetă.

Ce sunt pastilele pentru tulburările erectile?

Pastilele pentru tulburările de potență sunt una dintre cele mai populare metode de a trata problemele de erecție. Efectul lor este de a influența pozitiv funcționarea sistemului circulator și lărgirea vaselor de sânge. Drept urmare, mai mult sânge curge prin penis și se poate obține la o erecție. Trebuie amintit faptul că pastilele pentru disfuncție erectilă nu rezolvă problema de atracție sexuală sau lipsa ei. Pastilele pentru potență sunt adesea doar o completare a terapiei și sunt combinate cu terapia fizică. Trebuie amintit, că este inadmisibil să iei mai multe medicamente pentru potență simultan. Acest lucru se datorează faptului că farmaceutica nu cunoaște încă toate interacțiunile dintre ele.

Compoziția pastilelor pentru tulburări de erecție

Principalul medicament pentru disfuncția erectilă prescriss de medici sunt inhibitorii de tip 5 ai fosfodiesterazei: tadalafil, sildenafil și vardenafil. Aceste preparate sunt disponibile numai pe bază de rețetă, cu excepția produselor farmaceutice, care conțin sildenafil. Substanțele utilizate pentru tratarea disfuncției erectile sunt, de asemenea:

testosteron
fot. pixabay.com
  • bupropion,
  • bromocriptină,
  • trazodonă,
  • apomorfina,
  • testosteron,
  • iohimbină
  • alprostadil, care este o componentă a injecțiilor administrate în corpurile cavernoase ale penisului.

Prescrierea pacientului a oricăruia dintre medicamentele pentru erecție este precedată întotdeauna de o examinare a sistemului cardiovascular și de diagnosticarea cauzei problemelor de erecție. Când se stabilește tratamentul, se iau în calcul și interacțiunile posibile ale comprimatelor pentru erecție cu alte medicamente, pe care le iei. Toate acestea sunt pentru a exclude pericolul pentru sănătate și viață.

Pastile pentru tulburări de erecție fără rețetă

Incidența crescută a disfuncției erectile a provocat apariția pe piață a unei varietăți de specifice, care oferă performanțe sexuale crescute. Aceste preparate sunt vândute fără rețetă. Unele dintre ele iau forma unor suplimente alimentare inofensive, care pot fi completate cu tratament convențional, altele sunt comprimate contrafăcute care conțin ghips, celuloză și colorant albastru, altele sunt un pericol pentru sănătate, deoarece conțin substanțe toxice.

În majoritatea suplimentelor alimentare pentru potență găsim substanțe precum:

  • amestecuri de plante, care dilată alimentarea cu sânge a penisului în timpul actului sexual;
  • extracte de lămâie chinezească;
  • extracte de fructe de palmier;
  • zinc;
  • seminte de liana;
  • extract din maza pământului, care crește cantitatea de testosteron produsă, influențând dorința sexuală, creșterea masei musculare și a forței; este un afrodisiac, îmbunătățește calitatea spermei și stimulează producția de spermă.

Modalități de tratament pentru disfuncția erectilă

Tulburările de potență sunt tratate nu numai cu produse farmaceutice, deși sunt considerate a fi cele mai eficiente și mai sigure. În plus, în afară de pastile pentru probleme de erecție, de asemenea, se utilizează:

  • Injecții – constau în injectarea în corpurile cavernoase ale penisului o substanță, care relaxează mușchii corpurilor cavernoase și îngustează arterele; astfel de proprietăți au Caverject; erecția are loc la 5-20 de minute după injecție și durează aproximativ o oră; injecțiile nu trebuie administrate mai des decât la fiecare 24 de ore și nu mai mult de trei ori pe săptămână;
  • pompa penisului – este un cilindru de plastic, care este plasat pe penis în așa fel încât să adere bine la baza sa; apoi, cu o pompă mică, aerul este extras din cilindru; în acest fel se creează un vid și sângele începe să umple corpurile cavernoase ale membrului; când apare o erecție, inelul de compresie din cauciuc de la capătul cilindrului alunecă; în timpul actului sexual blochează fluxul de sânge de la membru;
  • endoproteze de bypass și silicon – operația de bypass pe penis presupune prelevarea venelor de la coapsă și transplantarea lor către membru; aceasta îmbunătățește aportul de sânge și elimină problemele de erecție; endoprotezele siliconice, pe de altă parte, plasează bucăți elastice de silicon în corpurile cavernoase, ceea ce facilitează erecția penisului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here