LIPOZA INJECTABILĂ – TRATAMENT PENTRU A DOUA BĂRBIE ȘI PUNGILE DE SUB OCHI

0
1153
grăsime
fot. pixabay.com

A doua bărbie sau pungile de sub ochi sunt un defect în frumusețe, care afectează semnificativ atractivitatea și frumusețea. Doamnele, care se luptă cu astfel de probleme, se simt adesea neatractive, au complexe și stima de sine scăzută. Din fericire, poți face față unor astfel de defecte de frumusețe. O procedură eficientă, care elimină cea de-a doua bărbie sau pungile de sub ochi este lipoliza. Acest tratament presupune reducerea grăsimilor excesive și se bazează pe descompunerea celulelor grase. Lipoliza injectabilă poate fi realizată prin laser sau cu ultrasunete. Vezi exact ce este lipoliza injectabilă și ce efecte dă.

Lipoliza injectabilă implică descompunerea trigliceridelor, care se găsesc în țesutul adipos. Ca urmare a acestei proceduri cosmetice, celulele grase se descompun, iar acizii grași și glicerolul eliberat din ele intră în fluxul sanguin, apoi sunt metabolizați și excretați din organism. Medicina estetică folosește lipoliza injectabilă pentru a reduce grăsimile acumulate local. Procedura se realizează fără utilizarea unui bisturiu, ceea ce îl face mai puțin invaziv și mai sigur decât liposucția tradițională.

Tipuri de lipoliză

Lipoliza este o procedură, care poate fi efectuată în mai multe moduri. Există mai multe tipuri de lipoliză: ultrasonică, injectabilă și laser. Fiecare dintre ele are o aplicare diferită în medicina estetică și este indicată pentru alte tratamente.

Lipoliza injectabilă sau liposucția?

Lipoliza injectabilă este adesea confundată cu liposucția tradițională. Acești termeni sunt folosiți interschimbabil, dar înseamnă de fapt două tratamente diferite. Ceea ce le leagă este faptul că ambele permit scăparea de grăsimi excesive din anumite zone ale corpului. Totuși, liposucția este o procedură chirurgicală, care necesită o incizie mică a pielii și introducerea unui ac de aspirație în țesutul adipos. Grăsimea este extrasă sub presiune. Liposucția este o procedură invazivă, după care este necesară reconvalescența. De asemenea, trebuie amintit că liposucția poate provoca reacții adverse grave, cum ar fi deformări pe suprafața pielii. Avantajul său este însă că scapă de grăsimea corporală în mod eficient, iar efectele operației sunt vizibile imediat după procedură.

O procedură mai puțin invazivă și la fel de eficientă este lipoliza injectabilă. Acesta își propune să dizolve grăsimea corporală în interiorul corpului. Spre deosebire de liposucție, nu provoacă deformări ale pielii, iar complicațiile sunt extrem de rare. Lipoliza injectabilă este sigură și eficientă. Nu provoacă efectul yo-yo, permite scăparea grăsimilor, care nu se mai întorc. Lipoliza este așadar o alternativă a liposucției, poate fi și un supliment.

Cum arată lipoliza injectabilă?

Lipoliza injectabilă este o procedură scurtă. Durează 30 până la 50 de minute. Ea presupune injectarea unui ac subțire în zona grasă a extractelor de sare și a bilei. Ca urmare, are loc lipodestrucția, adică celulele grase sunt dizolvate și sunt înlocuite cu țesut fibros. Acest lucru face ca pielea să se micșoreze în locul injecției. Grăsimea inutilă este transportată la ficat și îndepărtată în procesul metabolic. Singurul semn că lipoliza injectabilă a avut loc este roșeața și umflarea ușoară la locul injecției. De asemenea, poate apărea o vânătaie mică. Aceste simptome dispar după 2 săptămâni.

Procedura de lipoliză injectabilă se repetă de obicei de 2-3 ori la intervale de câteva săptămâni. Numărul seriilor depinde de cantitatea de grăsime corporală. În unele cazuri, lipoliza este efectuată o singură dată. După procedură, se recomandă efectuarea mai multor proceduri limfatice, care vor ajuta la expulzarea celulelor grase.

contraindicații
fot. pixabay.com

Efectele lipolizei injectabile

Lipoliza injectabilp permite scăparea de:

  • pliați sub fese;
  • grăsime pe interiorul și exteriorul coapselor;
  • burta ușor rotunjită;
  • role pe spate și în jurul axilelor;
  • gâtul gros și gras;
  • grăsime pe umeri și genunchi.

Procedura este, de asemenea, efectuată pentru a reduce pungile de sub ochi, o bărbie dublă și excesul de grăsime de pe obraji.

Când se poate face lipoliza injectabilă?

Lipoliza injectabilă nu poate fi efectuată la persoanele obeze și supraponderale. Persoanele subțiri, care au un exces de grăsime local, sunt de obicei calificate pentru procedură. Când nu poți scăpa de ea sau este dificil să scapi, prin exerciții fizice și dietă.

Contraindicațiile lipolizei injectabile sunt: ​​obezitatea, sarcina, alăptarea, diabetul, epilepsia, tulburările imunologice, insuficiența hepatică și renală, inflamația acută, tulburările de coagulare a sângelui, alergiile la ouă și soia, care sunt componente ale preparatului injectat.

Lipoliza injectabilă – metodă de slăbire?

Trebuie amintit că lipoliza injectabilă nu este o metodă de slăbire, ci doar o modalitate de a modela figura la persoanele subțiri. Lipoliza este utilizată doar pentru a reduce grăsimea corporală în zone mai mici ale corpului. Prin urmare, persoanele obeze cu exces de grăsime corporală nu sunt clasificate pentru operație. Dacă ai un exces de greutate, poți apela la alte tratamente de medicină estetică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here